Destiny – de reiziger

Tijdens het lot was de reiziger een bron van licht voor de Guardians. De innerlijke werking blijft mysterieus best geteste campingstoel. In feite bestaat de buitenste schaal uit een fundamentele kracht die sinds het begin van de tijd niet meer is gezien.

De reiziger is gastheer voor talloze intelligente soorten. Het heeft geholpen om planeten te terraformen en onstabiele banen opnieuw af te stemmen. In feite was het verantwoordelijk voor het terraformen van het SOL -systeem. De aanwezigheid ervan is al vele jaren opgemerkt door de Guardians.

De aanwezigheid van de reizigers wordt vaak gedetecteerd door visioenen. Er is ook gezegd dat het de bron van het licht voor de sterrenbeelden is. Er wordt gezegd dat het een symbiotische relatie heeft met de geesten. Deze kleine persoonlijke kunstmatige intelligenties zijn gehuisvest in kleine schelpen. Ze worden vaak gedacht door de reiziger zelf tijdens de eerste ineenstorting.

De aanwezigheid van de reizigers is in twijfel getrokken door de voorhoede, die aan zijn motieven twijfelde. Ze hebben ook geprobeerd het zelf te claimen. Ze hebben in het verleden tegen de reiziger gevochten en hebben geprobeerd het in wraak te vernietigen.

Het plan van de heksen Queens bedreigde de connectie van de Guardians met het licht. Ze was van plan de reiziger in haar troonwereld te verzegelen. De Guardians slaagden erin haar ritueel te onderbreken.

Nadat de reizigers ontsnappen, keerde de zwarte vloot terug. De Guardians bleven de holdouts van het SOL -systeem beschermen. Ze werden ook geconfronteerd met de herlevende Vex -invasie.

De reiziger heeft een deel van de schade die het tijdens de ineenstorting heeft opgelopen genezen. Het heeft ook grote scheuren op het oppervlak hersteld.

Previous post Het rijden met een elektrische auto
RSS
Follow by Email