De Reis Van Timmerlieden

Houtbewerkers worden door het hele land in vrijwel elk lokaal gebied gebruikt en vormen de grootste bezetting van structuuruitwisselingen. Ambachtslieden hebben de vrijheid om te werken in particuliere, zakelijke, lichte moderne of substantiële ontwikkelingsgebieden op het gebied van nieuwe ontwikkeling, herontwerp en onderhoud.

Er zijn understudy-houtbewerkers, student-ambachtslieden, loodzekere schilders, slotenmakers en tapijtleggers / tegelzetters. Tegen 1400 pasten Engelse houtbewerkers regelmatig gotische boogvorming en gotische versiering toe op de daken en scheidingswanden van zeer bescheiden constructies zoals bijgebouwen en arbeidersboerderijen, en op de buitenkant van grootstedelijke patio’s, waarvan de continentale partners per saldo zeer duidelijk en nuttig waren. In de twaalfde eeuw dwongen een paar uiterlijke beperkingen houtbewerkers om dit raamwerk aan te passen.

Tijdens de twaalfde eeuw presenteerden Engelse houtbewerkers de soulace, een steun tussen dwarsbalk en kraag, om een ​​veelhoekige 8-curve te creëren, zoals bij Canon Pyon (Herefs. Boekhoudverslagen tonen aan dat Engelse ambachtslieden tegen het midden van de dertiende eeuw een extremere optie hadden in tegenstelling tot het type van de kruksteun, vanaf het begin duidelijk beperkt tot utilitaire ontwerpen, in het bijzonder boerderijconstructies. Dienovereenkomstig creëerden Engelse ambachtslieden kaders die konden worden aangepast voor plaatsen van verschillende klassen, maar daarnaast voor andere single-gecelebreerde gebouwen, zoals tempels en bijgebouwen.

Maar tegen het midden van de veertiende eeuw, en hoogstwaarschijnlijk in de jaren 1320, hadden houtbewerkers uit West Midland een andere methode gekoesterd, het gebogen dak met kraagbalk, dat de ontwikkeling van de Franse kop 43-dwarsbalk consolideerde met ondersteuning van de Engelse bries. Metselaars hadden duidelijk cusping gepresenteerd in de getraceerde ramen van de late dertiende eeuw, en een paar ambachtslieden haastten zich om te volgen. Op het vasteland realiseerden Nederlandse en Vlaamse ambachtslieden een klaverbladgewelf door het dak van de kar te consolideren met voetkrukken, zoals in de Bijloke in Gent rond 54 1300 (schuif). Hoe dan ook, rond het midden van de eeuw creëerden ambachtslieden daken van liniaalposten, vanaf het begin met ingewikkelde cusping, vergelijkbaar met de veranda op 56 Wellington (Herefs. Vanaf het einde van de dertiende eeuw begonnen houtbewerkers gebogen steunen 62 te gebruiken om een ​​gotische impact, (glijbaan) zoals in de zuidelijke vleugel van Middle Farm, Harwell, waar ze in de westelijke inham een ​​bocht vormen over de vorige trapsectie.

Previous post De Juiste Schilder Voor Een Succesvol Schilderij
Next post Gekleurde Hair Extensions Tips – Hoe te voorkomen dat natuurlijk haar wordt beschadigd
RSS
Follow by Email