Gekleurde Hair Extensions Tips – Hoe te voorkomen dat natuurlijk haar wordt beschadigd

Enkele veel voorkomende haarverlenging verschrikkingen:

  1. Tractie Alopecia: Dit is het meest voorkomende probleem veroorzaakt door weave in extensions. Als de weave te strak zit, trekt het aan het natuurlijke haar en veroorzaakt haaruitval en kale plekken. Bij  hair extensions kopen moet je dus rekening houden met de risico’s
  2. Contact Dermatitis: Dit is een allergische reactie die wordt veroorzaakt door lijm die wordt gebruikt voor het hechten van extensions aan echt haar. Symptomen zijn jeuk, rode uitslag.
  3. Hoofdpijn: Als extensions te dicht op de hoofdhuid worden bevestigd dan kan dit terugkerende hoofdpijn veroorzaken doordat het natuurlijke haar te strak wordt getrokken.
  4. Ontsteking en irritatie van de hoofdhuid: Zodra de extensions verward of gematteerd raken, raken ze verstrikt in de tanden tijdens het borstelen of kammen van het haar wat resulteert in ontsteking en irritatie.

Onthoud altijd dat de haarextensions industrie niet gereguleerd is en niet de normen heeft die gelden voor de haarknip- en kleurindustrie. Daarom is het in uw eigen belang om zo veel mogelijk onderzoek te doen, dit bijvoorbeeld bij de extensions clip in

Introductie

Gekleurde Hair Extensions zijn een zeer populaire haar / mode-accessoire deze dagen. Op een bepaald punt of een ander, zou je ook hebben overwogen met behulp van kunstmatige extensies om felle kleuren of hoogtepunten toe te voegen aan je haar. Hoewel ongetwijfeld extensies zijn een gemakkelijke en directe manier om volume of kleur toe te voegen aan je haar, kan het beschadigen je haar en hoofdhuid als uiterste voorzichtigheid niet wordt betracht.

Het is zeer belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van de voordelen en gevaren van een product voordat je het gaat gebruiken. Het is des te belangrijker wanneer het product betrekking heeft op je haar, omdat haarbeschadiging zeer moeilijk en tijdrovend te herstellen is.

Geschiedenis van hairextensions

Hairextensions werden voor het eerst gebruikt tijdens de Egyptische periode door beide geslachten als een sieraad. Egyptische mannen gebruikten het scheren van hun hoofdhuid maar droegen pruiken als bescherming tegen de verschillende elementen, infecties en luizen.

Extensies voor vrouwen werden populair in het begin van de 19e eeuw, toen Edwardiaanse vrouwen begonnen met het dragen van vals haar add-ons om de pompeuze kapsels te creëren. Tegen het Victoriaanse tijdperk werden haarextensies op grote schaal gebruikt. Gedurende het grootste deel van de 20ste en 21ste eeuw konden alleen de rijken het zich veroorloven.

Vele jaren later begonnen Aziatische landen zoals India en China met de commerciële verwerking en productie van hairextensions. Dit maakte hair extensions betaalbaar en opende de weg voor de verkoop van gekleurde hair extensions en pruiken over de hele wereld. De integratie technieken hebben ook geëvolueerd over deze periode, waar eerder plant rozijn werd gebruikt om pruiken stok op het hoofd nu zijn er technieken zoals fusion, clip-in, clip-on, bond weaving etc.

Soorten haarvezels

 Hairextensions, die vandaag beschikbaar zijn, zijn meestal gemaakt van synthetische vezels of echt menselijk haar.

  1. Synthetische vezels zijn gemaakt van materialen zoals Kanekalon of Toyokalon en zijn over het algemeen goedkoper dan echt menselijk haar extensies. Bovendien zijn synthetische extensies beschikbaar in een breed scala van kleuren en texturen.

Let op voor de koper: Synthetische extensies zijn niet bestand tegen hete temperaturen en kunnen dus niet worden rechtgetrokken of gekruld zoals echt menselijk haar. Synthetische extensions kunnen zelfs smelten als je ze probeert te föhnen.

  1. Menselijk haar extensies zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en meestal geadverteerd door het land van herkomst: Indiaas, Chinees, enz. In feite zijn veel Aziatische landen belangrijke leveranciers van echt menselijk haar. Hoewel 100% human hair extensions veel duurder zijn, zijn ze veelzijdiger als het gaat om styling, omdat ze kunnen worden gestreken, gekruld of gevlochten zoals natuurlijk haar en ook langer kunnen blijven zitten.

Kwaliteit

De meest gebruikte termen om de kwaliteit van hair extensions te specificeren zijn Virgin, Remy, en Double Drawn.

  1. Virgin geeft aan dat het haar op geen enkele manier is bewerkt (of gekleurd). Het maagdelijke haar wordt geknipt en verzameld op een manier die de richting van de cuticula handhaaft.
  2. Remy wordt gebruikt om echt haar aan te duiden wanneer ‘bijna’ alle strengen georganiseerd zijn met wortels in één richting en punten in een andere. Remy haar gaat over het algemeen langer mee dan andere soorten en blijft langer glanzen en klitvrij.
  3. Double Drawn wordt gebruikt om aan te geven dat de haren korter dan een bepaalde lengte in de bundel handmatig zijn verwijderd – twee keer (en dus dubbel getrokken). Hierdoor is het aantal strengen aan beide uiteinden gelijk. Aangezien dit een zeer arbeidsintensieve activiteit is, zijn dergelijke extensies zeer duur.
Previous post De Reis Van Timmerlieden
Next post Tips voor een hypotheek als ondernemer
RSS
Follow by Email