Tips voor een hypotheek als ondernemer

Meer dan 15 miljoen Amerikanen genieten van de flexibiliteit en vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap. De bevrijdende mogelijkheden ervan lokken meer en meer mensen om te breken met hun conventionele negen-tot-vijf-banen.

Velen plukken inderdaad de vruchten van het zelfstandig ondernemerschap. Maar er zijn ook unieke uitdagingen die je kunt tegenkomen als je deze weg inslaat .

Hoe kan ik geld lenen zonder bkr? Lees mee

Zo De nadelen van zelfstandig ondernemerschap

Je kunt verstrikt raken in ingewikkelde belastingpolissen, of in het afsluiten van verzekeringen. Maar een van de meest voorkomende uitdagingen is het verkrijgen van financiering, of het nu voor een bedrijf is of voor een huis.

Als u een van de velen bent die een huis wil kopen, maar dat moeilijk vindt vanwege uw arbeidsstatus, kunnen de volgende tips u helpen uw weg naar succesvol huiseigenaarschap te vergemakkelijken: vaak gaat het hierbij om meer dan snel 1000 euro lenen.

Kijk naar andere manieren om te financieren

Ja, u kunt in aanmerking komen voor een huis lening door de Federal Housing Agency. Het ontbreken van een W2 is een van de meest voorkomende hindernissen voor het verkrijgen van een hypotheek, maar met een FHA lening, zal uw inkomen als zelfstandige worden beschouwd als een W2 inkomen.

FHA lening programma’s zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de eerste keer of midden / laag inkomen kredietnemers en hebben minder strenge eisen dan de meeste conventionele leningen.

U zult een particuliere hypotheekverzekering moeten betalen gedurende de gehele looptijd van de lening, maar het biedt ook lage rentetarieven, waardoor het een favoriet hypotheekproduct is onder veel Amerikaanse leners.

Houd je belastingen bij

Uw belastingaangifte is een van de belangrijkste vereisten wanneer u een aanvraag voor een woningkrediet indient. Het is gemakkelijk om laks te zijn met uw belastingen als u een zelfstandige bent, maar afwijkingen in uw belastingaangiften kunnen het verschil betekenen tussen mislukking en succes als het gaat om het krijgen van een hypotheek.

Beheer je financiën

Haal uw zakelijke en persoonlijke financiën niet door elkaar. Vooral als u een bedrijf runt, kunnen transacties uw kredietscore sterk beïnvloeden. Zorg ervoor dat uw financiële structuur duidelijk omschreven is en dat uw krediet uitstekend is wanneer u van plan bent om een lening voor een huis af te sluiten.

Doe onderzoek

Denkt u dat uw opties beperkt zijn? Denk dan nog eens na. Een FHA-lening is misschien niet de enige leenoptie die voor u beschikbaar is. Tegenwoordig versoepelen veel kredietverstrekkers hun richtlijnen en kwalificaties, waardoor huiseigenaarschap meer dan ooit beschikbaar is voor de doelgroep.

Doe uw huiswerk, maak gebruik van online bronnen, zoek een kredietunie, of vraag familie en vrienden naar een betrouwbare financieringsbron.

Bouw vermogen op

Het hebben van een aanzienlijke aanbetaling kan uw kansen op een succesvolle financiering aanzienlijk vergroten. Het kan ook de sleutel zijn tot een lage rente.

 Of u nu freelancer bent of uw eigen bedrijf runt, uw werkstatus mag u er niet van weerhouden om uw eigen ruimte te hebben. Geduld oefenen, gebruik maken van de beschikbare middelen en een goede voorbereiding zijn uw sleutels tot succes bij het verkrijgen van de benodigde financiering.

Previous post Gekleurde Hair Extensions Tips – Hoe te voorkomen dat natuurlijk haar wordt beschadigd
Next post Hebben buitenlandse bootbezitters een vaarbewijs nodig om een boot in Florida te besturen?
RSS
Follow by Email