Hebben buitenlandse bootbezitters een vaarbewijs nodig om een boot in Florida te besturen?

Met meer dan 900.000 booteigenaren in de staat, wordt Florida vaak beschouwd als de vaar-hoofdstad van de VS. Of u Florida nu bezoekt voor vakantie of hier permanent naartoe verhuist, er is een goede kans dat u een aantal activiteiten zult doen waarbij een soort vaartuig betrokken is. Bijvoorbeeld een Aqua Marina SUP board kan in dit geval ook een vaartuig zijn. Echter hoor ik je al denken: “wat is een supboard?” En bovenal: “wat is een Aqua Marina supboard?

Voor degenen die niet geboren en getogen zijn in Florida, kan dat een aantal vragen oproepen over wat wel en niet vereist is voor een toerist of transplantatie. Moet u slagen voor Florida vaarbewijs cursussen? Heeft u een Florida vaarbewijs nodig? Mag u met een vaarbewijs uit een andere staat legaal een boot besturen?

Vragen & antwoorden

Om deze vragen eenvoudig te beantwoorden: de Florida Fish and Wildlife Conservation Commission stelt dat schippers van buiten Florida moeten voldoen aan de vereisten voor Florida’s veiligheidsonderwijs voor schippers, wat betekent dat u een Florida Boating Safety Education Identification card bij u moet hebben.

Als u echter een veiligheidscursus of -examen voor watersporters hebt gevolgd dat even moeilijk of moeilijker is dan dat van Florida en u hebt daar een bewijs van in de vorm van een certificaat of kaart, dan zou dat volstaan als tijdelijke vergunning.

Als u echter permanent naar Florida verhuist, raden wij u aan een Florida Boating Safety ID Card te halen in plaats van een certificaat uit een andere staat te gebruiken.

Voor degenen die Florida bezoeken en een boot willen huren en niet alleen bedienen, zijn er aparte regels. In dit scenario hebt u een tijdelijk certificaat nodig, dat wordt uitgegeven door verkopers in de staat.

Tijdelijkvaarbewijs

Om een tijdelijk vaarbewijs te krijgen, moet u een examen afleggen om er zeker van te zijn dat u over de vereiste informatie beschikt om een boot in Florida te bedienen. Dit examen wordt momenteel online aangeboden door boat-ed.com. U kunt hier met het examen beginnen: https://www.boat-ed.com/floridarental/

Voor degenen die nieuw zijn in Florida, is The Mariner uw bron voor alles wat met varen te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar nieuwe of gebruikte boten, scheepsuitrusting of ligplaats, wij hebben waar u naar op zoek bent.

Previous post Tips voor een hypotheek als ondernemer
Next post Wat heb je nodig als je een PVC vloer gaat leggen
RSS
Follow by Email