Wat heb je nodig als je een PVC vloer gaat leggen

Als u een PVC vloer heeft uitgekozen, is het tijd om die broodnodige extra’s te kopen. Nu je weet wat kost een pvc vloer, zijn er nog andere factoren waar je rekening mee dient te houden. 

Drempels voor vloeren

Een drempel voor de vloer of een randstrook kan nodig zijn om uw PVC  vloerafwerking te voltooien. Deze helpen bij het creëren van een nette en veilige overgang van de vloer van de ene kamer naar de volgende en sommige drempels zijn ontworpen om aangrenzende vloeren van verschillende hoogtes gelijk te maken. Bij pvc vloer kopen in 2021 wordt je al vaak aangewezen op de verschillende mogelijkheden en risico’s waar je rekening mee dient te houden. 

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om uw vloer aan te vullen en vereisen verschillende installaties, afhankelijk van de onderliggende vloer.

Lijm en tape

De meeste van onze PVC  vloerbedekkingen zijn zelfklevend, dus deze hebben geen extra lijm nodig. Als u PVC  vloerbedekking heeft gekozen voor een grotere ruimte, of op zoek bent naar extra zekerheid, bekijk dan ons assortiment vloerbedekkingslijmen en dubbelzijdige PVC  vloerbedekking tapes. Beide zullen ervoor zorgen dat uw vloer veilig blijft.

Ondervloer

De meeste PVC vloeren hebben geen ondervloer nodig. Als het oppervlak waarop u de vloer legt vlak en glad is, is een goed gewatteerde PVC vloer op zichzelf al goed.

Onze Luxury PVC  Click vloeren worden met dezelfde techniek gelegd als PVC, namelijk los gelegd, waardoor een “zwevende vloer” ontstaat. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan als de ondervloer niet vlak is. Daarom raden wij aan een ondervloer te gebruiken, die speciaal voor deze PVC  vloer is ontworpen.

Schoonmaak

PVC vloeren zijn gemakkelijk en eenvoudig schoon te maken en te onderhouden – u hoeft alleen maar te stofzuigen of te vegen. En als u uw PVC  vloer toch een grondiger schoonmaakbeurt wilt geven, hebben wij de juiste schoonmaakproducten voor u.

Investeer in een dweil en/of zoek naar schoonmaakmiddelen voor meerdere oppervlakken die ofwel PVC  als een van de geschikte vloeren vermelden, of speciaal zijn ontworpen om PVC vloeren schoon te maken.

Matten, vloerkleden en vloerkleedhouders

Een vloerkleed of mat op uw nieuwe PVC vloer leggen is een goede manier om uitglijden te voorkomen en de uitstraling van de ruimte compleet te maken. Wij bieden een scala aan maten, kleuren en patronen die bij elke stijl passen. Kies voor iets knus en comfortabel in een slaapkamer of woonkamer; en ontdek onze slanke, slijtvaste lopers die ideaal zijn voor druk belopen ruimtes zoals keukens en gangen.

Previous post Hebben buitenlandse bootbezitters een vaarbewijs nodig om een boot in Florida te besturen?
Next post Het rijden met een elektrische auto
RSS
Follow by Email